Bas Sewa Kuching - Ikramtransports
Bas Sewa Kuching - Ikramtransports

Sewa Bas di Kuching Sarawak

Sewa Bas Di Kuching Sarawak, Bas Sewa Kuching,  kepakaran kami dalam menyediakan perkhidmatan Sewa Bas di Kuching bertaraf 5 bintang dengan harga yang berpatutan. Kami juga menyediakan sewaan Bas seperti Bas Sekolah, Bas Persiaran dan Coaster (Dengan Pemandu Sahaja). Harga sewaan bas ini bergantung kepada tentatif program anda, Untuk dapatkan sebut harga boleh hubungi kami. 

Perkhidmatan Sewa Bas di Kuching Sarawak Bas Sewa Kuching Sarawak kami merangkumi bersama pemandu. Kesemua pemandu kami di latih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang baik. Pemandu kami mempunyai pengalaman dalam bidang Tour dan selok belok jalan di Sarawak. Bas Sewa di Kuching Sarawak , Sewa Bas Kuching Sarawak

25 - 44 Tempat Duduk Bersama Pemandu

Harga yang di tawarkan untuk sehari Sewa Bas Di Kuching Sarawak Bas Sewa Kuching bermula RM1500 bersama Pemandu, sekiranya anda ingin bersama Tour Guide, anda perlu tambah RM200. Pemandu akan bekerja selama 12 jam sehari. Sekiranya lebih masa dari 12 jam , bayaran berdasarkan rundingan antara pemandu dan penumpang.

Sekiranya anda mempunyai program atau hala tuju di luar kawasan melancong Kuching anda boleh menghubungi team kami untuk mendapatkan sebut harga.

Untuk Sewa Bas di Kuching Sarawak kami cadangkan anda membuat tempahan seawal mungkin kerana permintaan yang sangat tinggi. 

Kami akan melayan anda sebaik mungkin sepanjang perjalanan anda di Kuching Sarawak.

Bas Sewa Kuching - Ikramtransports

Cadangan Lawatan dari Pihak Kami

Tempat menarik di Kuching
Tempat menarik di Kuching
Tempat menarik di Kuching
Tempat-Tempat Menarik di Kuching Sarawak

Soalan Lazim mengenai Bas

Harga Sewaan Bas Di Kuching RM1500 termasuk pemandu. Sekiranya anda ingin bersama Tour Guide, anda perlu tambah RM200.

25 hingga 44 orang termasuk pemandu. 

Untuk bayaran tambahan, anda perlu membayar RM50 sejam.